Home » » KENAPA PERLU PILIH PRODUK CUCKOO?

KENAPA PERLU PILIH PRODUK CUCKOO?

WRITTEN BY RAIHANA RAMLAN ON Sunday, December 03, 2017 | 16:08

Hi semua, untuk pengetahuan semua, Cuckoo bukan satu jenama yang baru di Malaysia, Cuckoo mula bersaing untuk mendapatkan nama di pasaran. Kami, Cuckoo memberikan servis yang paling terbaik dan menjanjikan hanya produk yang berkualiti untuk diberikan kepada pelanggan kami.

Ramai yang mungkin tertanya-tanya, kenapa perlu pilih Cuckoo? Apakah kebaikannya? Untuk post kali ini, ana nak terangkan sedikit berkenaan dengan kelebihan Cuckoo kepada semua.




NATURAL CARE SERVICE PACKAGE ( NCSP )

Kami menyediakan kepada pelanggan NSCP yang memudahkan pelanggan malah dapat menjimatkan wang pelanggan kami. Dengan adanya NSCP, pelanggan dapat menjaga kesemua produk tanpa perlu risau. NSCP dilengkapi dengan warranti, servis setiap 4 bulan sekali dan penukaran penapis setiap 4 bulan. Jika pelanggan mengambil pakej GOOOD PLAN , NSCP akan bergantung kepada berapa bulan pakej yang pelanggan ambil, jika pelanggan ambil pakej 60 bulan, maka sepanjang tempoh tersebut, pelanggan akan mendapat NSCP secara percuma . Jika membeli produk secara terusan, pelanggan akan mendapat percuma NCSP selama 2 tahun, dan selepas tempoh tersebut, harga NSCP bergantung kepada produk yang dibeli. Jangan risau, NCSP sangat murah!


SERVIS DAN PENUKARAN PENAPIS SETIAP 4 BULAN ?

Ya, setiap 4 bulan, pelanggan kami akan mendapat servis secara percuma untuk setiap 4 bulan, pakar daripada Cuckoo akan datang ke rumah pelanggan dan servis produk-produk tersebut dan penukaran penapis akan dibuat. Kenapa ye perlu tukar penapis setiap 4 bulan? Haa penukaran penapis adalah untuk memastikan kualiti produk dijamin dan pelanggan akan mendapat kepuasan dari segi kualiti yang diberikan oleh produk kami. Yela, korang mesti hanya nak produk yang dijamin kualitinya kan? 

Dibawah ini ana akan tunjukkan beberapa contoh langkah servis dan penukaran penapis air daripada pakar Cuckoo :




         

          

         




FREE GIFT RICE COOKER??

Haa, free gift yang bukan biasa-biasa saja okay? Untuk pelanggan yang mengambil pakej GOOOD DEAL , bukan sahaja akan diberikan percuma waranti, servis dan penukaran penapis selama 2 tahun, tapi juga akan mendapat percuma rice cooker Cuckoo yang bernilai RM1010?! Haa, ingat senang ke nak dapat barang free macam ni? Lagi-lagi mahal!!








Cuckoo memberikan kepuasan kepada pelanggannya dengan memberikan servis yang terbaik, produk yang berkualiti dan lebih penting banyak percuma untuk pelanggan kami!


PAKEJ PLAN MURAH - GOOOD PLAN?

Kenapa perlu pilih GOOOD PLAN?? GOOOD PLAN ialah satu pakej yang memberi peluang untuk pelanggan melanggan secara bulan dengan kadar harga yang sangat murah, bergantung kepada berapa tempoh yang pelanggan ingin mengambil. Dibawah menunjukkan antara pakej yang tersedia :



Bergantung kepada pakej yang diambil, pelanggan boleh ambil pakej yang murah ataupun yang lebih mahal tapi cepat habis. Jangan risau, percuma warranti, servis, penukaran penapis setiap bulan, malah percuma pemasangan dirumah . Bukan itu sahaja, pemasangan tak ambil masa yang lama pun!!


TIDAK PERLU KE KEDAI UNTUK BELI PRODUK CUCKOO!!

Haaa tak perlu susahkan diri kena pi ke booth kami untuk beli/daftar pakej cuckoo, kami online team ada menyediakan jalan yang sangat mudah untuk pelanggan kami yang ingin jimatkan masa. Hanya perlu whatsapp/ Call  0177004729 ( Raihana bt Ramlan ) untuk dapatkan keterangan lebih lanjut daripada pihak cuckoo kami.














SHARE

MEET THE AUTHOR RAIHANA RAMLAN

0 COMMENTS :

Post a Comment

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Feel free to comment on the entry.