Home » » CUCKOO GOOD PLAN

CUCKOO GOOD PLAN

WRITTEN BY RAIHANA RAMLAN ON Wednesday, October 18, 2017 | 16:43

CUCKOO ialah antara jenama yang paling terkenal di Korea, malah mula berkembang di Malaysia. CUCKOO mula dikenali dengan produknya yang sangat berkualiti, harga yang berpatutan dan menawarkan promosi yang sangat menguntungkan pelanggan.

Antara promosi yang sangat menarik sedang berlangsung ialah GOOOD PLAN. Persoalannya, apakah itu GOOOD PLAN? Kenapa plan ini begitu menarik?Melalui gambar di atas, pelanggan boleh pilih plan mengikut pilihan pelanggan sendiri samada mahu memilih harga yang murah dengan tempoh yang lama, ataupun harga yang lebih mahal tapi bayar dengan tempoh yang pendek Bergantung kepada pelanggan sendiri, tapi jangan risau, mana-mana plan sangat menguntungkan pelanggan.

Mesti ramai tertanya, apa yang bagus dengan GOOOD PLAN ini? Haa, kalau nak tau, plan ini bukan sahaja menawarkan harga bulanan yang berpatutan, malah Warranti, Servis dan penukaran penapis juga PERCUMA. Bukannya senang untuk dapat semuanya ini PERCUMA, lagi-lagi bulanan yang murah, betul tak? Sepanjang tempoh plan yang dipilih, pelanggan akan mendapat Servis dan penukaran penapis setiap 4 bulan secara percuma. Bukan itu sahaja, Servis dan penukaran penapis akan ditukar dan dibuat sendiri pakar CUCKOO. 

   


Mesti ramai yang tertanya cara-cara pembayarannya, okay untuk pembayaran boleh melalui Auto-Kredit kad ataupun Debit Kad. Kalau nak tau lebih lanjut berkenaan dengan pembayaran boleh terus hubungi di Whatsapp - 0177004729 ataupun emailkan kepada ana - raihanaramlan96@gmail.com. Ana akan terangkan secara detail.

Ramai yang tak sedar penggunaan produk yang berkualiti mampu mengubah kesihatan kita dan orang yang tersayang. CUCKOO menjanjikan pelanggannya dengan produk yang berkualiti dan menyediakan servis yang paling terbaik kepada pelanggannya.

Kita mampu mengubah dengan CUCKOO!SHARE

MEET THE AUTHOR RAIHANA RAMLAN

0 COMMENTS :

Post a Comment

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Feel free to comment on the entry.