Home » » CUCKOO NEW YEAR PROMOTION!

CUCKOO NEW YEAR PROMOTION!

WRITTEN BY RAIHANA RAMLAN ON Sunday, January 14, 2018 | 14:25


Hi guys, belum terlambat lagi untuk ana wish Happy New Year untuk semua pembaca blog ana ini. Semoga tahun 2018 ini hidup pembaca tegar blog ana akan mudah dimurahkan rezeki dan 2018 akan menjadi tahun yang sangat ohsem!

Ana juga berharap semua akan sentiasa menjadikan CUCKOO satu brand favourite semua! CUCKOO akan memberikan lebih banyak promosi dan produk terbaru untuk pelanggan kami, yang pasti mesti lebih ohsem berbanding dulu!

Jangan lupa untuk tak ketinggalan dengan promosi terbaru kami yang sedang berlangsung. Kepada yang still tak tahu lagi, kami sekarang kembalikan GOOOD PLAN RM60/SEBULAN untuk produk King Top kepada pelanggan kami yang sudah lama request, haaa memang berpatutan sebab tulah ramai yang cari balik kan?


Apa itu combo deals?!! Haa kepada yang nak tahu tu, COMBO DEALS serendah rm120 ni korang mampu untuk beli dua produk CUCKOO, penapis air KING TOP dan penapis udara C MODEL ialah produk terbaru daripada kami, dengan pakej rm120 sebulan, korang mampu menjamin kesihatan ahli keluarga korang. Tak sangkakan? semurah tu?

Rugi sangat kalau tak rebut peluang ni cepat-cepat, pastikan korang cepat-cepat pm tepi untuk dapatkan semua maklumat yang korang perlukan!

GOOOD PLAN C MODEL ( PENAPIS UDARA )


GOOOD PLAN KING TOP  ( PENAPIS AIR )



Kat atas ni, ana ada selitkan pakej plan untuk semua yang berminat, haaa murah kan. dengan adanya plan ni, korang mampu jimatkan duit. Kenapa ana cakap macam tu? haaa sebab, melalui pakej ni, dah la murah, korang juga akan dapat percuma warranti, servis dan penukaran penapis. PERCUMA?! yes percuma, untuk pelanggan kami. Malah, setiap 4bulan, pakar daripada CUCKOO akan datang ke rumah untuk baiki dan tukar penapis produk korang. Ini bukam biasa-biasa ye, ni semua luar biasa!
Hehehe.

Apa lagi?! Jom ramai-ramai beli CUKCKOO!
SHARE

MEET THE AUTHOR RAIHANA RAMLAN

0 COMMENTS :

Post a Comment

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Feel free to comment on the entry.